Anmälan

Vi tar emot anmälningar till Idekulla Skola fortlöpande. Du kan när som helst skicka in en anmälan för ditt barn till skolan. Anmälan tas emot och registreras, sedan får du en bekräftelse på din anmälan. Om skolan är full, blir din anmälan placerad i kö, efter vår registrering av den.

Vi tar vanligtvis endast emot nya elever inför läsårsstart i åk 7. Kontakta rektor Pia Kareld angående platstillgång i åk 8 och åk 9.

Vi ber er notera att det kan uppstå problem gällande skolskjuts till vår skola. Det är kommunerna som står för skolskjuts men när det gäller friskolor kan kommunerna neka skolskjuts enligt lag (organisatoriska och ekonomiska svårigheter). Vi försöker att ordna skolskjutsar så långt det är möjligt men det är inte säkert att vi kan lösa detta fullt ut. Du som förälder behöver därför vara medveten om att lagen i detta fall kan begränsa din möjlighet att välja skola för ditt barn. Det är viktigt att du i första hand ansöker om skolskjuts till din kommun i god tid. Har du frågor kan du sedan kontakta rektor: pia@idekulla.se

Så här gör du:
Hämta en anmälningsblankett på skolan, skriv ut en ansökan via länken nedan eller be oss skicka en till dig.

Fyll i ansökan. Det är viktigt att din ansökan är komplett för att vi ska behandla den, t ex underskriven av båda vårdnadshavare.

Skicka ansökan via post. Vi kan ta emot ansökningar via mejl om de är scannade och korrekt ifyllda.

När ansökan kommit in till oss stämplas datum och anmälan registreras. Ni får ett brev via post som bekräftar att vi mottagit ansökan. Om ni inte får ett skriftligt besked, ber vi er höra av er till oss.

Har ni frågor maila gärna:

pia@idekulla.se

Skicka anmälan via vanlig post till:

Idekulla skola
Storgatan 4
362 56 RYD