• You are here: 
  • Home
  • Datum för samtal och omdömen

Datum för samtal och omdömen

Posted on January 7th, 2019

Under våren 2019 kommer eleverna att få skriftliga omdömen, som visar hur de ligger till kunskapsmässigt i förhållande till läroplanens mål. Dessa omdömen är också en grund för de samtal vårdnadshavare och elever erbjuds ha med sina lärare.

Här nedan kan ni se när omdömena planeras att lämnas ut till eleverna och när utvecklingskvällarna är inplanerade. Under dessa kvällar finns samtliga undervisande lärare (samt rektor och skolhälsovård) tillgängliga för frågor och samtal om elevens kunskapsutveckling. Tänk på att om du önskar ytterligare samtal eller dylikt, kontakta ditt barns mentor. Om ni skulle ha förhinder, går det ofta bra att komma på någon av de andra inplanerade kvällarna.

Tider för utlämning av omdömen:

Åk 7  vecka 15

Åk 8 vecka 14

Åk 9 vecka 13

Utvecklingskvällar: (Observera tiden kl. 16.00-20.00)

Årskurs 9 Kontakta mentor för bokning av samtal (margareta@idekulla.se eller robert@idekulla.se)

Årskurs 8 torsdagen den 4/4

Årskurs 7 torsdagen den 11/4

Plats: Bikupan

Filed under Omdömen Betyg Samtal |

Comments are closed.